Faciliteiten

Faciliteiten

VERGADEREN GROEN

Vergaderruimte reserveren

Het Ondernemersplein Limburg beschikt over een conferentiecentrum met een diversiteit aan vergaderzalen voor verschillende groottes groepen. Zo zijn er vergaderzalen beschikbaar vanaf 1 persoon tot maximaal 65 personen. Alle ruimtes zijn voorzien van gratis WiFi, een groot scherm, microfoons en een camera. Door het aansluiten van uw laptop kunt u eenvoudig presenteren of videovergaderen.

KANTOREN GROEN

Kantoorruimte huren

Huur je eigen kantoorruimte op het meest enerverende stukje Roermond. Pal tussen het historisch stadscentrum en het Designer Outlet Roermond ligt het Ondernemersplein Limburg, waar momenteel meer dan twintig ondernemers gebruik maken van deze unieke (net)werklocatie.

FLEXWERKEN GROEN

Gratis Wifi

In het gehele Ondernemersplein, van de openbare ruimtes tot aan de kantoorruimtes, kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet.

OVERIGE GROEN

Catering

Het Ondernemersplein Limburg beschikt over een modern restaurant waar u dagelijks terecht kunt voor een heerlijke lunch. Buiten de lunchtijden leent het restaurant zich daarnaast prima om in een informele setting met collega’s of zakenrelaties te overleggen of (flex)werken. 

PARKEREN GROEN 

Parkeren

Het Ondernemersplein Limburg is zeer centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf de A73 en A2 (afslag Roermond). Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. De parkeerfaciliteiten van het Designer Outlet Center, het Wilhelminaplein en de Wilhelminasingel liggen op steenworp afstand van het Ondernemersplein Limburg. Het centrum van Roermond en het Centraal Station liggen op loopafstand (5 minuten).
Dit maakt het Ondernemersplein Limburg dé ideale plek om elkaar te ontmoeten in hartje Roermond!

TERRAS GROEN 

Dakterras

In het Ondernemersplein Limburg is een prachtig dakterras aanwezig op de tweede etage, centraal gelegen naast het bedrijfsrestaurant. Het dakterras is vrij toegankelijk voor bezoekers en bewoners van het ondernemersplein. Zo kunt u in de zomermaanden met collega’s of zakenrelaties genieten van een zomerse lunch.

We tonen je de weg

het gebouw en haar bewoners toen en nu

© 2024 Ondernemersplein Limburg

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.