VERGADEREN GROEN

Vergaderruimte reserveren

Het Ondernemersplein Limburg beschikt over een conferentiecentrum met een diversiteit aan vergaderzalen voor verschillende groottes groepen. Zo zijn er vergaderzalen beschikbaar vanaf 1 persoon tot maximaal 65 personen. Alle ruimtes zijn voorzien van een Multi Touch screen en gratis Wifi.

LET OP: I.v.m. COVID-19 hebben wij de capaciteit en de prijzen van onze vergaderruimtes tijdelijk aangepast:

 • Jan Linders zaal - max 6 personen - €35,- per tijdsblok;
 • Ton Goedmakers zaal - max 8 personen - €45,- per tijdsblok;
 • Frans Maas zaal - max 6 personen - €35,- per tijdsblok;
 • Sjra Mertens zaal - max 7 personen - €40,- per tijdsblok;
 • Lodewijk van der Grinten zaal - max 12 personen (vergaderopstelling) of max 22 personen (theateropstelling) - €85,- per tijdsblok.

RESERVERENInformatie

Het Ondernemersplein Limburg beschikt over een conferentiecentrum met een diversiteit aan vergaderzalen voor verschillende groepen. Zo zijn er vergaderzalen beschikbaar vanaf 1 persoon tot maximaal 65 personen.

Het Ondernemersplein Limburg is zeer centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf de A73 en A2 (afslag Roermond). Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. De parkeerfaciliteiten van het Designer Outlet Center, het Wilhelminaplein en de Wilhelminasingel liggen op steenworp afstand van het Ondernemersplein Limburg. Het centrum van Roermond en het Centraal Station liggen op loopafstand (5 minuten). Dit maakt het Ondernemersplein Limburg dé ideale plek om elkaar te ontmoeten in hartje Roermond!

Heeft u interesse om een of meer vergaderruimtes te reserveren of wilt u meer informatie over de extra mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Ondernemersplein Limburg
Mevr. M. Creemers
Telefoon: 0475-381706
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Voorzieningen

  maximaal aantal personen    Max. aantal personen

  touch screen    Multi Touch screen

  geluidsinstallatie-img.png    Geluidsinstallatie

  wiki-img.png    WiFi

  restaurant    Restaurant & catering

Meer in deze categorie: Kantoorruimte huren »

© 2020 Ondernemersplein Limburg

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.