Nieuws

Nieuws

Corona update

We bevinden ons momenteel in een ongekende situatie en hebben te maken met een nieuwe werkelijkheid. De verspreiding van het coronavirus heeft grote impact op ons allemaal en zorgt ervoor dat wij anders met elkaar dienen om te gaan. Ook het Ondernemersplein Limburg is zich hier van bewust en hanteert de nodige extra maatregelen om de kans op besmettingen te minimaliseren. Wij volgen hierin de adviezen en richtlijnen van het RIVM. Dit betekent voor het Ondernemersplein Limburg het volgende:

  • De schoonmaakfrequentie van onze ruimtes is verhoogd;
  • De medewerkers wassen geregeld hun handen met zeep of gebruiken hiervoor een ontsmettingsmiddel;
  • Ons restaurant werkt met beperkte openingstijden (12:00 - 13:00);
  • De capaciteit van al onze vergaderfaciliteiten is aangepast, zodat er te allen tijde 1,5 meter ruimte mogelijk is tot andere personen in de vergaderruimtes.

Mocht u het Ondernemersplein Limburg bezoeken dan verzoeken wij u vriendelijk om de ingevoerde maatregelen op te volgen:

  • Blijf thuis als u verkouden bent of griepsverschijnselen heeft;
  • Reinig uw handen bij binnenkomst. Hiervoor staan op diverse plekken op het Ondernemersplein Limburg zuilen met ontsmettingsmiddel;
  • Houd altijd 1,5 meter afstand tot onze medewerkers en bezoekers;
  • Nies en hoest in uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes;
  • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op.


Afhankelijk van de situatie kunnen afwijkende regels en/of maatregelen gelden.

Vergaderen bij het Ondernemersplein

Bij het organiseren van een vergadering wilt u liever niet te veel tijd kwijt zijn met het regelen van catering en technische ondersteuning. Maar u wilt natuurlijk wel dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Het Ondernemersplein biedt verschillende faciliteiten die u hierbij kunnen helpen. Zoals Wi-Fi en presentatieschermen in iedere vergaderruimte. Ook kunt u gebruik maken van de verschillende cateringmogelijkheden.

Wilt u een vergaderruimte reserveren?
Klik dan hier

Kantoorruimte huren?

Het Ondernemersplein Roermond biedt onderdak aan een groot aantal bedrijven en organisaties. Deze ondernemingen kunnen bovendien gebruik maken van de vele gemakken en voorzieningen die het Ondernemersplein te bieden heeft. Neem voor het actuele aanbod kantoorruimte huren en prijzen contact met ons op.

Interesse in het huren van een ruimte?
Lees dan snel verder.

We tonen je de weg

het gebouw en haar bewoners toen en nu

© 2020 Ondernemersplein Limburg

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.